Курс Дизайн и разработка на уеб сайтове и уеб приложения | Курсове и обучения за front-end и full-stack уеб програмисти

Дизайн и разработка на уеб сайтове и уеб приложения

Дизайн и разработка на уеб сайтове и уеб приложения e Специализиран ПАКЕТ с ОТСТЪПКА, включващ два курса, които обхващат езиците HTML5, CSS3 и JavaScript, които са гръбнакът на всички сайтове и уеб приложения, библиотеката jQuery, която  е част от повечето съвременни уеб проекти и значително улеснява използването на javaScript и софтуерната рамка (framework) Twitter Bootstrap, която съдържа множество лесни за използване и адаптация за нуждите на конкретно уеб приложение визуални компоненти и стилове.

За курса

Целта на пакета  е да даде възможност за бърз старт в  професионалната разработка на уеб сайтове и приложения, като същевременно създаде и  стабилна основа от практически знания и умения за по-нататъшно усъвършенстване в областта на  професионалното програмиране на уеб приложения, програмирането на приложения за мобилни платформи и програмиране на сървърни уеб приложения с PHP или JavaScript (Node.js).

Обучението в курсовете, включени в пакета, е подходящо за курсисти, които нямат или имат малък опит в областта на уеб технологииите и имат желание и амбиции да навлезнат в уеб технологиите с цел бъдеща продесионална реализация.

 Интересувате се от курса?

Изпратете ни запитване. Ще Ви дадем информация с предстоящи дати и актуални промоции.

Ще използваме тази информация само за да се свържем с вас за обучението и възможностите да се включите. Искате да оттеглите съгласието си? Да получите информация за данните си?