Курс CMS: Създаване на шаблони, теми и модули за Wordpress | Курсове и обучения за front-end и full-stack уеб програмисти

CMS: Създаване на шаблони, теми и модули за WordPress

CMS: Създаване на шаблони, теми и модули за Wordpress

Сред уеб дизайнерите и разработчиците на сайтове все по-голяма популярност набират готовите CMS решения (Content Management System) като Joomla, WordPress, OsCommerce и др. тъй като те дават възможност за кратко време и на ниска цена да се създаде динамичен уеб сайт с добър дизайн, функционалност и сигурност без да е необходимо „откриването на топлата вода“.

За курса

Основните недостатъци на тези системи са липсата на уникален дизайн и специфична за конкретния сайт или клиент функционалност независимо от хилядите шаблони, теми и модули разработени CMS т.е. те често са лесно разпознаваеми сред множеството сайтове в Интернет.

Курсът „CMS:Създаване на шаблони, теми и модули за WordPress“ има за цел придобиването на знания и практически умения в използването на WordPress за изграждане на сайтове с индивидуални качества посредством създаването на собствени шаблони, теми и модули.

Обучението има практическа насоченост и всички теми и въпроси са придружени от множество примери, които можете да използвате и в собствени проекти. За успешното усвояване на съдържанието на курса са необходими знания и умения за работа с HTML, CSS, JavaScript, PHP и SQL.

Теми

  • допълнителни знания за JavaScript и PHP
  • организация и структура на CMS
  • създаване и редактиране на шаблони
  • създаване на теми
  • създаване на модули и разширения
  • публикуване на сайтове в Интернет

Интересувате се от курса?

Изпратете ни запитване. Ще Ви дадем информация с предстоящи дати и актуални промоции.

Ще използваме тази информация само за да се свържем с вас за обучението и възможностите да се включите. Искате да оттеглите съгласието си? Да получите информация за данните си?